ÇFARË JU OFRON KEYDATA?

Indeks i Çmimeve të Banesave

Portali më i Madh i Njoftimeve në Shqipëri

BANNERS GLOBAL_REAL_EXTATE_FAI

Çmimet e shitjes së apartamenteve në Tiranë

 

Tabelat e mesatares së çmimit për m2 në Euro të Apartamenteve 

Vlera e tregut të pronave

Përcaktimi i çmimit të shitjes së pronave sipas karakteristikave të mëposhtme

Tipologjia

Rezidenciale, Njësi tregëtare, Njësi Industriale, Zyra, HoReCa, Tokë Bujqësore, Truall ndërtimi

Gjendja e pronës

Që kërkon ndërhyrje (e parikonstruktuar), shumë e mirë (e rikonstruktuar), gjëndje e re

Struktura e pronës

Prania ose jo e ambienteve ndihmëse apo sistemeve

Ndarja Zonale

Referuar ndarjes së re administrative

Blog

Suksesi i nismës “Solidaritet përballë pandemisë”

Suksesi i nismës “Solidaritet përballë pandemisë”

Kjo hapësirë unike i mundëson çdo qytetari dhe familje shqiptare të informohet dhe përfitojë nga shtëpia të gjitha ofertat e solidaritetit të bizneseve shqiptare që kanë zgjedhur të gjenden pranë e të ofrojnë mbështetje për lehtësimin e këtyre ditëve të vështira.

read more

Kontakt

Adresa: Rruga e Kavajës, Condor Center Kati 3-të

Email: [email protected]

Orar: Nga e hëna në të premte 08:30 – 17:00